Tomkos Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 (edytowane) Witam, mam problem z moim Megane III. Wyświetla się komunikat skontroluj układ wydechowy. Po diagnostyce w serwisie renault wskazali błąd: DTC177601 - obw. czujnika prędk. na wej. do skrzyni bieg. 2. Mechanik mówi że są tam 3 czujniki i nie potrafi zlokalizować tego "2" a nie ma sensu wymieniać po kolei wszystkich aż się trafi. Czy ktoś jest w stanie pomóc i podpowiedzieć gdzie dokładnie jest ten czujnik albo jakiś numer seryjny żeby go zlokalizować? Jeśli potrzeba dodatkowych danych to piszcie, bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia. Dodam że to automat. Z góry dzięki za pomoc. Edytowane 17 Czerwca 2021 przez Tomkos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 17 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Masz jakiś elm? Dziwny ten kod błędu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomkos Opublikowano 17 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2021 Wrzucam zdjęcie raportu z badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi