pawelsonx Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Witam problem z klimatyzacją panel jest zamontowany z megane3 w scenic klima zachowuje się bardzo dziwne gdzie mogę znaleźć parametry żeby ustawić to poprawnie . W tej chwili jest tak . Czy ma ktoś scenic 3 1.9 dCi żeby podesłać konfigurację. Model i pulley ratio widzę że już jest źle oraz wersja dwustrefowa z nawiewem na tył . Edytowane 22 Czerwca 2021 przez pawelsonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 22 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 U mnie jest jak na screnie poniżej. W 1,9 dci może być wyższa moc grzałek kabinowych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsonx Opublikowano 22 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2021 (edytowane) Dzięki jutro przetestuje . Prawdopodobnie przełożenie na kole pasowym trzeba poprawi. Jeszcze na 1.27 jak jest tam podane dla silnika f9 zakodowane jest kosmetyczna poprawa. Sprawdziłem wskazania czujnika temperatury parownika i jak jest na plusie wieje chłodem a jak skacze na - i to poniżej -10 włącza się ciepłe powietrze wykminiłęm ze to zabezpieczenie żeby nie zamrozić parownik. czy czujnik temperatury jest walnięty czy zawór regulujący jak to sprawdzić ?? Z plotek w okolicy chodzą że ten model miał jakąś wadę z zamarzaniem parownika. REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - Prezes Edytowane 22 Czerwca 2021 przez pawelsonx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi