AkhiMertail Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 interesują mnie reflektory do mojej megane 2 (ph1, 2003) i zastanawiam się, czy megane w tym wieku miała reflektory z soczewkami i które; tylko rs? mój ma standardowe reflektory (parabola, h7), ale chciałbym je wymienić na soczewki. jakich żarówek używają soczewki i czy będę mógł zamontować te h7 w środku (bo takie dostałem w aucie). twoje zdrowie! REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 23 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2021 Super ze nie masz soczewek. Nie masz problemu z wypalonymi odbłyśnikiem. Miałem obie wersje i lepiej świecą z pH I. Chcąc zmienić na pH II musisz kupić również przedni zderzak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AkhiMertail Opublikowano 26 Czerwca 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2021 issue got solved!! - problem został rozwiązany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi