szwagier24a Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Raczej standardowo. Niemniej filterek Ultra360 robi robotę- wyjście z filtrami jest czyste i suche. Ale jeszcze lepsze rezultaty daje zrobienie ogrzewania listwy wtryskowej- wtedy tłuszcz nie będzie się osadzał we wtryskach. Wtedy pierwsze przełączenie na gaz w styczniowy poranek odbywa się gładko. Ja ma obecnie grzanie wodą zrealizowane. Kiedyś miałem elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Bardzo dużo sterowników ma już funkcję podgrzewania wtryskiwaczy. Nie trzeba rzeźbić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 @CzechuXXa działa to podgrzewanie? Prąd przepuszczany orzez wtryski jest na tyle mały że nie kompensuje warunków atmosferycznych. Podczas pracy (sprawdzałem Barracudy) nie nagrzewaja się na tyle aby oczyścić a bardzo często są są omywane przez zimne powietrze pod maską. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 W LR działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin88 Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 a drugi duży oring po co jest w takim komplecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2023 Dwa duże oringi: jeden jest w pokrywie górnej a drugi w dolnej (szklance). Mają za zadanie uszczelnić detal z króćcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi