Jacekk9 Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Cześć, Jakie są różnice między instalacjami różnych firm? Chce założyć instalacje do megane 1.6 16v z 2015, dzwoniłem do instalatorów i polecali instalacje lpg tech, czy to dobry wybór? też słyszałem dobre opinie o firmie stag ale instalator mówił że ostatnio trochę jakość spadła instalacji tej firmy Dzięki z góry za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2021 Wybierz dobrego majstra. On będzie wiedział co zamontować. A Ty przypomnisz sobie o LPG przy tankowaniu. LPGtech jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 (edytowane) Ja mam LPGTech, wtryskiwacze Barracuda i jestem zadowolony, Zrobione na gazie 150tys i tak jak kolega napisał o gazie przypominam sobie podczas tankowania. A jak chcesz się dowiedzieć więcej to wejdź na https://lpg-forum.pl// Edytowane 19 Sierpnia 2021 przez Tomek65 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Polecam wtryski Barracuda. Główna zaleta to że są ciche, szybkie. U mnie wytrzymały 109 tyś. U mnie zaczęły kleić po 30-40 tyś, ale wtedy nie wiedziałem że są tzw. filtry odstojnikowe które chronią wtryski. Z innych podobne są yeti i nowy produkt kme. Dobre opinie mają wtryski staga W03. Koniecznie filtr fazy lotnej Alex Ultra360. Reduktor to tylko kme Silver lub nowy Fox. Dobre opinie mają instalacje Optima. Polecam wybrać produkt z czytnikiem OBD. Wtedy wszystkie najważniejsze parametry pracy silnika (np.: temperatura silnika) korekty, odczyt z sond lambda, błędy można odczytywać programem od gazu. Gazownikowi napewno łatwiej będzie wyregulować instalację bo wszystko ma na jednym ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi