gibki8 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Mam pytanie. Jak zablokować tylne drzwi aby nie było możliwości otworzenia ich od wewnątrz. Wiem że można szybko zablokować je przyciskiem ale wtedy blokuje się też szyby z tyłu i blokują się wszystkie tylne drzwi. W instrukcji pisze że trzeba tym kluczykiem co sie z karty wyciąga przesunąć jakiś tam bolec w drzwiach. Nie jest jednak napisane gdzie to przesunąć bo boję się o kluczyk że go powyginam albo połamię Prosze o w miarę szybką odpowiedz bo jest to kwestia bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Podejdź do tylnych drzwi, otwórz i dokładnie obejrzyj a będziesz wiedział co przesunąć. ;-) Zamiast kluczyka wystarczy palec, a jak ciężko to płaski śrubokręt. Uważaj aby się nie omsknął ;-) Szkoda lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibki8 Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 wiem co przesunąć. Jest tam taki podłużny czarny bolec. Jest go tak trudno przesunąć że nawet śrubokrętem nie dałem rady. Byłem już w salonie pytać się gości i oni powiedzieli że nie wiedza co z tym zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marunio Opublikowano 27 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Mam też taki problem tylko,że chcę odblokować drzwi ale nie wiem jak i widzę,że nie ma tu żadnej dobrej konkretnej rady ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi