Kamololo Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Witam. Mam pewien problem, zauważyłem że przy skręconych kołach jak ruszam dynamiczniej słychać dziwne dźwięki, tak jak by szuranie, chrobotanie chyba w okolicach kół, by najmniej tak mi się wydaje. Miał ktoś podobne objawy, może orientujecie się co to może być, dobrze wiedzieć co jest za nim człowiek odda do mechanika. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzechuXX Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 W pierwszej kolejności sprawdź czy koło nie obcieta o nadkole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamololo Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2021 Zobaczę czy nie obciera, chociaż oglądałem i stukałem w plastiki nadkola na moje oko trzyma się wszystko nic nie opadło żeby miało obcierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Jesteś pewien, że nie jest to czasem słyszalne w środku i wskazywałoby na zwijacz i taśmę ? Jeśli tak to poszukaj tematów, gdyż na forum już było to opisywane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamololo Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2021 Czy chodzi o zwijacz taśmę w kierownicy tą w czujniku kąta skrętu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Tak o taśmę w kierownicy. Jeśli jest to słyszalne w środku a nie w innym miejscu. Na forum już o tym sporo jest pisane - poszukaj . Musisz dokładnie zlokalizować miejsce a potem szukać przyczyny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi