Jump231 Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Witam kto wie jaki parametr zmienić w upc bsm odnośnie przejścia ze zwykłych lamp na xenon. Mam do dyspozycji ddt4all i clip jeśli będzie potrzeba. Bsm jest od auta bez xenon a włożone do auta z xenonem. W liczniku już sprawdziłem jest ok xenon włączony LBCS with zostaje to całe BSM UPC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Włącz w UPC aktywną funkcję E_B_LCS. U Ciebie może być inne UPC ale ścieżka podobna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 12 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Jutro spróbuję to zmienić jeszcze najłatwiej by było jakby ktoś z xenonem zrobił screen od siebie z modułu upc i cluster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Podaj jakie masz ecu UPC i Cluster. Pisałeś, że w cluster (liczniku) masz już zmienione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jump231 Opublikowano 12 Października 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Tak w cluster udało mi się dziś już zmienić zgodnie z tym co mówiłes WITH LBCS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi