beetlejuice Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Nie miałem możliwości założenia tematu w innym dziale. Witam! Moje auto nie przeszło przeglądu bo korektor siły hamowania był niesprawny - po prostu wisiał. Nie wiedziałem o tym. Muszę znaleźć część zamienna lub używany oryginał. Czy ktoś się orientuje co będzie pasować z nowych części, bądź ma część używana do sprzedania? Proszę o pomoc. Renault Megane 1997 1.6e RT classic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Według katalogu powinna pasować część 7700418730. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beetlejuice Opublikowano 13 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 Wielkie dzięki https://aparts.pl/renault/7700418730,fren,7700418730~2REN,a.aspx Wygląda na to że muszę kupić to Ktoś się orientuje czy montaż takiego elementu jest skomplikowany? Ile może to kosztować u mechanika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 13 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2021 W inym katalogu pokazało mi numer 7700840371 i ten chyba jest właściwy. Poprzedni co podałem to wychodzi, że jest od scenica pomimo wpisania megane clasic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi