Miras1968 Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Witam serdecznie może ktoś pomoże lub miał taka sytuacje. Po włączeniu samochodu Renault Megane 1,6 DCI z 2014 wszystko chodziło jak trzeba ale po przełączeniu na usb z plikami z muzyka zaczął przerzucać pliki po kolei ale nie otwazał. Próbowałem kilka razy w między czasie przełączać na cd tutaj było OK .CD odtwarzał a pliki na USB dalej przerzucał ale nie odtwarzał w pewnym momencie wyświetlił się komunikat ( go to your local dealer ) i przestała działać nawigacji i radio. Próbowałem kilkakrotnie odłączać akumulator ale nic nie pomaga za każdym razem pojawią się ten komunikat. Czy ktoś może miał taka sytuacje i może coś doradzać lub pomóc. Pozdrawiam Mirek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McD Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 W dniu 28.12.2021 o 09:26, Miras1968 napisał: REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Cześć , udało Ci się to jakoś naprawić ? Ja mam podobny problem w L 3 tomtom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barReno Opublikowano 11 Maja Udostępnij Opublikowano 11 Maja (edytowane) Pozwolę sobie odkopać temat, gdyż usterka ta przytrafia się coraz częściej użytkownikom systemu R-Link (nie tylko w Megane), a jak dotąd nie istniała metoda naprawy inna niż wymiana modułu na "nowy" wraz z programowaniem pod auto. Jestem w stanie naprawić Waszego R-Linka w cenie niższej niż używka. Demontaż i montaż jednostki 99% osób jest w stanie wykonać we własnym zakresie.Problem jest elektroniczny, więc muszę mieć go u siebie na stole. Więcej szczegółów oraz dane kontaktowe na facebooku. Edytowane 11 Maja przez barReno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi