Oskers Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Cześć, od pewnego czasu zauważyłem że zacina mi się muzyka po połączeniu bluetooth, wersja systemu 3.3. Da się to jakoś naprawić czy tylko ASO i soft 7-9? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) Chyba tylko nowy soft. https://megane.com.pl/topic/79647-r-link-2-aktualizacja/?do=findComment&comment=593274 Ja się powołałem i mi wgrali z 3.3 na v7. Po gwarancji i nie odpłatnie. Edytowane 14 Lutego 2022 przez sylwekdm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskers Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) Właśnie mam samochód po gwarancji, wiem że nie w każdym serwisie chcą to robić lub chcą po 300zł. Samemu się nie da wgrać v7? Edytowane 14 Lutego 2022 przez Oskers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 9 minut temu, Oskers napisał: Samemu się nie da wgrać v7? Nie da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskers Opublikowano 14 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 OK, dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi