mikusbee Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Witam jaki najlepszy Android do Megane 3 2009r. Wersja bez nawi ?. Czytałem trochę ale nie ma żadnej konkretnej odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 A do czego potrzebny Ci android jak nie masz nawigacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusbee Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Żeby właśnie była nawigacja i jeszcze kilka dodatkowych funkcji.Cos w tym stylu tylko jest tego dużo i nie wiem jakie wybrać i żeby działało wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 To ciężko w tytule napisać, że chcesz dołączyć chińską nawigację i nie wiesz z jaką wersją androida będzie współpracować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusbee Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 No może nie precyzyjne napisałem w tytule ale pierwszy raz używam takiego forum. To chyba nie powód by się oburzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 52 minuty temu, mikusbee napisał: To chyba nie powód by się oburzać. Źle to odczytujesz bo na tak postawione zapytanie nikt Ci nie odpowie. Poprawiłem temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikusbee Opublikowano 27 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Ok dzięki za podpowiedź i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi