szumcio Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Przy dodaniu gazu zapala się STOP i przestaje przyspieszac po chwili jazdy bez gazu STOP gasnie i wszystko wraca do normy jednak za każdym przeciągnięciu na wyższe obroty ( nie max ) zapala sie kontrolka STOP i napis awaria wtrysku . W servisie kazali wymienic mi filtr paliwa i tak zrobiłem jednak problem pozostał .Po przejechaniu 1000 km auto zgasło i nie ma szans na uruchomienie . Pomocy co jest grane , na komputerze wszystko OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolek Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 jakie masz rzeczywiste ciśnienie na rampie CR w momencie zapalenia się komunikatu w porównaniu do zadanego ciśnienia??? jakim kompem ci grzebali??? jako ciekawostkę powiem jakie jaja wywinął mi chiński "CLIP"... : auto ma błędy, świeci sie service cały czas a ta chińszczyzna pokazuje ze jest wszystko ok... stało się to tylko raz.. więc nie zawsze wierzcie serwisantom ze jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumcio Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zeby sprawdzic cisnienie musze znowu do servisu jechac czy warsztat także to robi bo cos ten servis mi sie nie widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Jak na moje oko, to albo sławetna pompa wtryskowa albo niemniej sławetne wtryskiwacze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szumcio Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Auto stało 3 dni w ASO podpieli komp , sprawdzili wtryski , pompe , wymienili filtr paliwa i okazało się że do wymiany jest gumowa gruszka na przewodzie paliwowym dostawało sie tam powietrze i zapalała się kontrolka STOP i awaria wtrysku . Koszt 600 zł + 150 laweta . Nie jest żle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi