Griswold Opublikowano 6 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Witajcie ? Jestem tu nowy, chciałem się przywitać ?? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Od stycznia jestem szczęśliwym posiadaczem Megane III Grandtour 1.6 110KM. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Mam mały odprysk po poprzednim właścicielu na przedniej szybie wielkości główki szpilki, jednak pajączek poszedł na ok 2-3mm. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Byłem u szklarza samochodowego, nawiercił, zalał żywicą, wypolerował i utwardził pod UV. Zapewnił, że dalej się nie rozejdzie. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Jednak pajączek od środka pozostał ( na dolnej krawędzi od strony kierowcy). /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Macie może dostęp do jakiejś naklejki wewnętrznej z logo renault, pzu itp. żeby zamaskować to pęknięcie, aby tak nie raziło w oczy? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Może macie jakiś inny pomysł? /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Szklarz powiedział, że to zielona szyba termiczna, że przy tej dziurce było już wcześniej wiercone i robione i nie da się tak zrobić, żeby całkowicie było to niewidoczne. /\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Z góry dzięki za pomoc ?? REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.7 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 9 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Nie wiem gdzie dokładnie jest odprysk, ale może naklejka z nr rej powinna tam zawędrować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi