MARCINO97 Opublikowano 13 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Siemka, zakładałem ostatnio w mojej megi 3 coupe sprężyny HR -30mm na przód na próbę. Po założeniu zacząłem słyszeć głuche "buczenie" "stukanie". O dziwo nie występuję to na koleinach czy dziurach tylko podczas powolnego toczenia się np. po równym asfalcie. Na postoju podczas obrotu kierownicą również słychać pojedyncze puknięcie. Amorki KYB plus odboje i poduchy- przebieg około kilkunastu tys. km. Łączniki stabilizatora- nówki Lewy sworzeń- nówka Prawy sworzeń, gumy stabilizatora oraz tuleje wahacza w niewiadomym stanie ale luzów niby nie ma, przynajmniej tak wyszło na przeglądzie. Jakieś podpowiedzi? Ogólnie pytam się tutaj was na forum, może ktoś coś podpowie bo wiem jak działają diagnostyki i że zazwyczaj wszystko wychodzi w liściu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi