tomek_wroc Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Witam, mam problem z przeglądaniem forum po skorzystaniu z szukajki: po wyświetleniu postów z wybranym zagadnieniem, kiedy wejdę w wyszukany post i chcę powrócić aby przejżeć następne wywala mi stronę ???? Też tak macie, czy to wina jakiś ustawień na moim kompie ? pozdrawiam tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 tomek_wroc, daj wiecej informacji jaką przeglądarkę stosujesz. Czy podczas logowania zaznaczasz ten mały kwadracik pomiędzy hasłem a "zaloguj" :) Jeśli nie to zaznacz następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_wroc Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 jak zaznaczam ten kwadracik to też wywala, przeglądarka internet explorer pzdr tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 To raczej wina ustawień. A jaki system masz? Jeśli vistę to się nie dziwię :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Co znaczy wywala? Sprecyzuj. Przeglądarka się zawiesza, wywala błąd 404, czy wylogowuje Cię z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisp Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Chyba wiem co znaczy wywala ;-) - po prostu klikaj na temat prawym klawiszem i wybieraj "Otwórz w nowym oknie" , na to lewym i git . Albo inne rozwiązanie - zainstalować np. Mozilla Firefox i zapomnieć o IE i jego humorach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_wroc Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 "wywala"- info, że strona wygasła, mam vistę jak robię tak jak napisal krisp jest ok pzdr tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Tak jest to normalne, ponieważ dane w formularzach do wyszukiwania przekazywane są metoda POST a nie GET (za pomocą url). Dlatego jeżeli wyszukasz to co Cię interesuje, wejdziesz w wybrany temat i zrobisz cofnij, to wyświetla się komunikat że strona wygasła. Po wyszukaniu należy otwierać sobie temat w nowych oknach lub zakładach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi