Pawcio200234 Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Witam wszystkich bardzo serdecznie ? za ewentualne błędy ortograficzne przepraszam Jestem posiadaczem Megane 3 rok 2016 silnik 1.6 dCi przebieg 135000 tys Panowie i panie mam takie pytanko autko po nocnym postoju niezależnie od pogody jak rano odpalam to puszcza dymka nie jakiegoś ogromnego i jak odpala to się mocno zatrzęsie dosłownie przez 3 sek Potem wszystko jest normalnie jak przyspiesza się mocniej czy delikatniej bez znaczenia wszystko jest git czasami ma tylko tak że lekko go szarpnie jak by odcięło mu paliwo na dosłownie sekundę trochę mnie to martwi bo kupiłem go dosłownie tydzień temu i nie wiem co może być przyczyną może jakaś dobra duszyczka będzie miała wiedzę na ten temat czy coś jest nie tak czy może jakiejś gorszej jakości piwko się trafiło sam nie wiem Jeszcze raz przepraszam za błędy ortograficzne i chaotycznie napisany post dziękuję wszystkim za odpowiedzi i pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 (edytowane) Musisz sprawdzić sprawność świecy żarowych. Edytowane 4 Października 2022 przez jabrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio200234 Opublikowano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Oki dziękuję tak zrobię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 4 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2022 Jeśli się nie mylę to 110650819R. 4,5V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi