Krismos Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 (edytowane) Dzień dobry wszystkim. Mam pytanie, problem. Zniknęła mi z wyświetlacza cześć informacji wyświetlanych tam... Nie mam miernika temperatury, piktogramu samochodu z otwartymi drzwiami i nie działa w pełni wyświetlanie prędkości... Nie wszystkie "części" cyfr się pokazują a inne są tylko "cieniami". Co tam się mogło zepsuć? I jak to naprawić? Edytowane 17 Października 2022 przez Krismos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Te liczniki się czasem psują. Pytasz jak naprawić ale masz jakiś sprzęt i zdolności do naprawy elektroniki? Najprościej włożyć drugi licznik i go skonfigurować pod Twoje auto. Tylko ważna uwaga, nie wkładaj do auta licznika, który ma ustawiony aktualnie przebieg wyższy niż masz obecnie w aucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi