vonreszka Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 witam. jestem nowy więc jak coś pokręciłem z pisaniem i nie piszę w odpowiednim temacie to przepraszam. mam problem z licznikami w mojej reni. działają tylko kontrolki natomiast wskazówki od zegarów i wskaźników leżą jak nie powiem co po stosunku. byłem w warsztacie i pan podłączył komputer i stwierdził, iż liczniki są zepsute. zainkasował za to 60 pln i powiedział, iż naprawa kosztować może od 100 do 500 pln. stąd moje pytanie, czy nie lepiej kupić używany ale nie wiem czy takiego nie trzeba jakoś przestawiać, przeprogramowywać aby akurat pasował do mojego autka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 A ktoś może mi powiedzieć, jak zrobić żeby zamiast napisu oil ok, wyświetlał się stan ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 18 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Naciśnij przycisk komputera jak się pojawi ten napis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Ale żeby za każdym razem się wyświetlał stan, a nie żebym musiał wciskać za każdym razem. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 A tego to już nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi