janbo5 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Witam. Ostatnio po wymianie żarówki na LED znikło oświetlenie kabiny. Megane 3 coupe. Bezpieczniki dobre. Odlączalem akumulator i nic. I dodatkowo komunikat: "skontroluj automatykę świateł" Jeszcze do tego dzienne się nie zapalają na Auto. Może ktoś coś w temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Sprawdziłeś bezpiecznik F 22 w kabinie? On odpowiada za automatykę świateł. Schemat rozmieszczenia bezpieczników: Bezpieczniki i przekaźniki Megane III - Dokumentacje - FORUM Renault Megane, Scenic, Fluence Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janbo5 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 No z tymi bezpiecznikami to jest armagedon. Nigdzie nie ma dokładnego opisu do czego który. Będę sprawdzał po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 12 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Żaden armagedon, wszystkie bezpieczniki opisane wzorcowo. Zaznaczyłem właściwy bezpiecznik abyś nie musiał wszystkiego próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janbo5 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Ok. Dzięki. Miał być F18 F16 Tak wysoko nie sprawdzałem.. Jutro sprawdzę i dam znać Pozdrawiam. EDIT: Ok. Dzięki. Miał być F18 F16 Tak wysoko nie sprawdzałem.. Jutro sprawdzę i dam znać Pozdrawiam. Faktycznie ten bezpiecznik 3watt. Wszystko dziala. Dziękuję za pomoc aniewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi