fajber260376 Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 Witam Panowie. Mam pytanie czy w megance 2 cc 2004 rok szyby przednie powinny się delikatnie opuszczać podczas otwierania drzwi i dociągać po zamknięciu . Pytam ponieważ szyba kierowcy jest dociągnięta do samej uszczelki i w zimie jak jest mróz powstaje problem z zamykaniem ,ponieważ zmarznięta uszczelka stanowi opór natomiast szyba pasażera jest niżej o jakieś pół cm, elektronic wymienił i nadpisał mi moduł uhc ale nie pomogło, wymieniłem sterowniki szyb drzwi i tez nic i stad moje pytanie, gdyby ktoś chwilkę znalazł to proszę o odpowiedz , pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuszu Opublikowano 18 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2023 (edytowane) Nie w megane II CC nie ma opcji otwierania i domykania szyb w czasie otwarcia drzwi. To nie peugeot. Wysokość do jakiej ma się zamykać szyba ustawia się na otwartym oknie od dołu drzwi pod zaślepkami gumowymi. Jest na forum poszukaj. Edytowane 18 Lutego 2023 przez Szuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajber260376 Opublikowano 19 Lutego 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Dzięki bardzo za odpowiedz . Regulacje szyb znalazłem , nie mogę znaleźć jak regulować dach , bo chociaż uszczelka wyglada na nieuszkodzona to przecieka mi od strony pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi