Kam1l Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Może by tak stworzyć takie naklejki "megane.com.pl" o wymiarach 1 cm na kilka/kilkanaście cm aby mieściły się po tablice rejestracyjną lub inne miejsce na samochodzie np. po lampą z tyłu lub gzieś na szybe ? Oczywiście zaraz ktoś powie że każdy może sobie sam sobie ponaklejać. Pewnie. Tylko że trwałośc takiego rękodzieła może nie być zbyt dobra. A te naklejki mogły by być wykonane z foli przystosowanej o takich rzeczy a koszt takiego cudeńka nie byłby wysoki. I wtedy kazdy nakleił by sobie naklejke gdzie chce bądź stworzył ramke :) (mam nadzieje że rozumiecie mniej więcej o co chodzi) :) Jeśli głupi pomysł to temat do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 a czytałeś to: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=3778 U nas dotychczas były takie naklejki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 były takie naklejki :) a czytałem :) tylko one były duże. Ja myslałem o samym napisie i małą czcionką. Bo te na ramke np. nie wejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Kam1l, była taka akcja, niestety nie doczekała się finalizacji. http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=3209&...highlight=ramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 3 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 A naklejek podchodziło pod 100 sztuk rok temu niecały. a Mamy 10 tyś użytkowników zarejestrowanych. Może wskrzesić ? Tylko mało kto by się podjoł. A naklejka fajna rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 samą naklejkę pod tablice albo ramkę z naklejką można dostać za grosze na alledrogo KLIK Można stworzyć własny napis. Mam znajomą w agencji reklamowej w Bytomiu i powiedziała mi, że takie naklejki to nie problem wydrukować w każdej dobrej agencji reklamowej. Także możliwości jest dużo. Wydaje mi się, że ktoś powinien przygotować projekt i kto chce mógłby sobie zamówić np. na allegro. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Dziś dam przykładowe foto jakby to mogło wyglądać ale niestety innej marki autka. Ale naklejki są uniwersalne: Prosze - jedna naklejka - kilka zastosowań :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Kam1l, to nasz e jednak ładniejsze :) [center:e70ec73865][/center:e70ec73865] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 gojgien no ba :) tylko że jej nie mam :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Kam1l, popieram twój pomysł z naklejką, ja też nie posiadam takowej jaką chwali sie Gojgien, a chciałbym mieć :cry: :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Pożyjesz trochę z nami na forum, to się może i doczekasz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
togro7 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 mam pytanie , kiedy mozna się spodziewać ponownie naklejek jak na zdjęciu gojgiena :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 takich jak na zdjęciu gojgiena będą wkrótce ale nie będzie możliwości zamawiania nicka, informacje od Admina na razie należy czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 4 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Wkrótce - super, nie mogę się doczekać na naklejeczkę, zapisuje się od razu :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kam1l Opublikowano 4 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2008 Prezes Podaj jeszcze adres i rejestracje bo fajną czapeczke masz :) Ja też biore od razu :) a jak narazie to musze sobie ramke obmalować :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi