dwazero Opublikowano 12 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2023 (edytowane) Panowie pomoże ktoś? za dużo eksperymentowałem z pyrenie aż kliknąłem w zakładce calculator yes/no było kliknąłem yes bo myslałem,że załaduje mi jakieś opcje to nic tylko DONE wyskoczyło i nawigacja i radio umarło :/ nie działa nie reaguje 😞 niech ktoś powie czy bez CLIPA Pyrenem da się ożywić radio i nawigację? czy np podmiana radia na inne uruchomi mi nawigację i radio? pytam bo mam w domu radio arkamys 3d leży już 3mc bo nie zamontowałem jeszcze i czy w razie gdybym dał to nowe radio bo mam kod do niego to ożywi się navi? więcej nie będe klikał komunikatów,których nie rozumie.Pomóżcie Panowie kod błędu mi wywala taki DTC934155 udało się zrobić. Edit: Po kodzie błędu udało mi sie znalezc na ruskim forum osobę,która zrobiła to samo co ja czyli zabawa w pyrenie i patrzenie wszystkich opcji i też znikła jej navi i radio nie działało.Reset ustawień,hard reset nic tu nie pomagały.Pyren nie dał rady również ożywić radia i navi a jedynie DDT4ALL lub CLIP.W ddt4all znalazło mi moduł BIC i tam trzeba było w konfiguracji zmienić na początkowy ''script 1'' i w trybie ekspert zapisać zmiany po czym wykonać reset miękki.Radio Navi ożyło Edytowane 12 Grudnia 2023 przez dwazero 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi