Dawid1234567899 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Witam. Mam problem w mojej megane pojawiła się kontrolka skontroluj układ wtrysku paliwa, sprawdziłem wtryski i okazało się że są okey. Z autem nic się nie dzieje ale zauważyłem że turbina przy wyjeździe pod górę wydaje dziwny metaliczny dźwięk. Kontrolka pojawiła się po wymianie turbiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Ale skontrolowałeś układ wtrysku paliwa i znasz błędy jakie ma zapisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1234567899 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Spadek ciśnienia w układzie doładowania. Wyłącznik kontrolera tempomatu z ogranicznikiem zmiennej prędkości, nieodpowiednie wartości. Regulacja ciśnienia paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 No to teraz kto wymieniał turbine i na jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1234567899 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 W serwisie na regenerowaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Generalnie procedura jest taka w tym wypadku. Skasować błędy i testować auto. Możesz sprawdzić również w którym momencie powstały błędy czy są stare i tylko ktoś zaniedbał ich wykasowania po robocie. Ale ja preferuję ten pierwszy sposób, czyli skasować i testować. zobaczyć co powróci i podejmować dalsze decyzje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi