Adamaza Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Dzień dobry szukam czujnika zderzeniowegod drzwi szt 2 o numerze (988333198R ) jest duzo takich samych ale maja inne numery. Pytanie czy moge założyć o innym numerze np.9883300002R. Szukam używanych . Megane3 -1.6dci Moze ma ktos do sprzedania sprawne dwa sensory 988333198R ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halas2 Opublikowano 7 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2024 Niby jest na znanym portalu. Tylko że cena kosmiczna. Nie pamiętam numeru mojego czujnika jak wymieniałem ale kupiłem go poprostu w sklepie i zapłaciłem 200cos jak pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henek14 Opublikowano 12 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2024 Mam taki jeden na sprzedaż z tym numerem co szukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi