kaza2 Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Witajcie , Mam pytanie czy jest mozę gdzie namacalna instrukcja jak dołożyć czujniki parkowania dosłownie .... który kabel odpowiada za żarówke wsteczna. Wiem żę jest to do sprawdzenia ale po to jes forum aby sobie pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 24 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Przeczytałeś to co napisałeś? REGULAMIN Forum pkt 5.6 - aniewa W dziale PLIKI masz odpowiednią instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 29 Lutego 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 WItajcie powiedzcie mi do czego idą te dwie wiązki ? Patrząc na tą grafikę rozumiem że mam wziąć zasilanie z tej wtyczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 29 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2024 Jeżeli chodzi o pętle to jedna jest do konfiguracji a druga do dodatkowego wyłącznika między światłem cofania a modułem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi