szyna222 Opublikowano 30 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 (edytowane) Witam Dzisiaj zmieniałem opony w megane 2 i niestety jedna śruba nie chciała się zakręcić,tylko można nią kręcić i tyle i ją w ogóle nie zakręcałem żeby nie wypadła ,prawy przód Mam pytanie co mogę zrobić- jakoś prze gwintować czy się da, czy trzeba wymieniać tarcze na nowe i czy można tak jeździć? Proszę o radę, bo jutro święta i czy można jechać? Dziękuję Edytowane 31 Marca 2024 przez szyna222 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milejow Opublikowano 30 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2024 Tam nic się nie naprawia. Jak z tyłu to tarcza do wymiany, jak z przodu to piasta oczywiście z nowym łożyskiem koła. 23 minuty temu, szyna222 napisał(a): i czy można tak jeździć? Nie można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1973 Opublikowano 31 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2024 Wymień piaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 1 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2024 A sprawdziłeś gwinty ? Może po prostu śruba się nie nadaje. Próbowałeś ją podmienić na inną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi