Lukasik231984 Opublikowano 3 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2024 (edytowane) Witam,zachciało mi się aktywacji cbox w ecutweaker. Udało mi się to zrobić tylko że po ponownym uruchomieniu auta radio nie działa. I napis "podłącz diag tool" czy da się to odwrócić czy czeka tylko clip? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Czy ktoś z ekspertów może mi pomóc? Ktoś pisał że można to zrobić w pyren tylko nie znam ścieżki do konfiguracji samochodu i radia. Zamieszczam ustawienia radia z ecutweaker. Proszę o pomoc 😮💨 Edytowane 4 Kwietnia 2024 przez Lukasik231984 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 W ekranie nawigacji masz zaznaczone opcje, które u mnie nie są aktywne. Możesz porównać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi