sylwekdm Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zainstalowałem aplikacje Nissan DPF Monitor na Andka. Działa z Renault (Ponoć nie ze wszystkimi). U mnie pięknie pokazuje: Ilość sadzy w gramach do wypełnienia, kilometry od ostatniego wypalenia, stopień zapchania DPF w %, temperaturę DPF, wykres obciążenia turbo i w jakim trybie jest DPF. Czy normalnej czy w trakcie wypalania Dostęp do danych poprzez jedno kliknięcie, potrzebny elm27. W Pyclipie, trzeba skanować wszystkie moduły i wchodzić w kilka zakładek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmalos Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Instalacja płatna, stracony czas na instalację i deinstalację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylwekdm Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 W dniu 5.04.2024 o 16:41, jmalos napisał(a): Instalacja płatna Głupoty opowiadasz, jest bezpłatna i dobrymi opiniami: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elm327nissan REGULAMIN Forum się kłania pkt 6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Zainstalowałem, podłączyłem do samochodu, pokazuje kilka parametrów. W moim przypadku trochę mniej niż na screnach. Pewnie zależy od silnika i modelu samochodu. Dużo więcej mam w Torque z dodanym PID dla mojego silnika, też jednym kliknięciem. Instalacja oczywiście bezpłatna i bardzo prosta. Można polecić dla szybkiego podglądu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 skąd masz ten pid? Chętnie bym dodał 1,9 dci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2024 Gdzieś w sieci można znaleźć. Wrzucam dla silnika 1,6 dci który posiada podobny sterownik co 1,9 dci. Większość parametrów powinno pokrywać się. Nie sprawdzałem czy działa. R9M420_full.csv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinG123 Opublikowano 30 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2024 Panowie a ten stopień zapchania w procentach to te 5% to dużo czy mało??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi