pomerenke Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2024 Witam, mam pytanie dotyczące raportu z danych zagranicznych ze strony historiapojazdu.gov.pl. Są tam trzy raporty, w moim konkretnym przypadku wg raportu Carfax i wg raportu carVertical nie odnotowano uszkodzenia pojazdu. Wg raportu autoDNA odnotowano uszkodzenie pojazdu. Skąd mogą być takie rozbieżności? Czy mam traktować że pojazd za granicą miał odnotowane uszkodzenie, czy nie? Proszę o info jak mam czytać te rozbieżne raporty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ochkarol Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2024 Żadnych raportów (nawet tych płatnych) nie traktuj, jako wyroczni. Jeśli jeden z raportów sygnalizuje uszkodzenia należy zwiększyć czujność i tyle i aż tyle. Najlepiej gdyby sprzedający miał zdjęcia sprzed naprawy ale i tak nie ma pewności, że raport odnosi się do uszkodzeń które oglądasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi