figurel Opublikowano 29 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2024 (edytowane) Pobrałem z działu pliki schematy do Megane III i nijak nie mogę doszukać się w nim takiego oto rysunku, który kiedyś w odpowiedzi na mój post został zamieszczony. Znajduję tylko B95, D95 a nic do kombi nie mogę. Nie potrafię szukać? Jak do niego dotrzeć? Nie mogę rozpakować części drugiej archiwum RAR. Ki diabeł? Edytowane 29 Kwietnia 2024 przez figurel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 W dziale pliki jest wersja schematów NT 8422, kombi znajdziesz w wersji NT 8456. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figurel Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 6 godzin temu, aniewa napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - aniewa Nie znalazłem niestety, TUTAJ kończy się na Sceniku NT 8455. Czyli mam rozumieć, że poszukiwana wersja gdzieś jest ale Wy jej nie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Już dodałem ze swoich zasobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
figurel Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2024 Dziękuję. Pobrałem, wszystko ok. Obiecuję solennie, że będę stosował się do regulaminu (ale najpierw się z nim szczegółowo zapoznam 😃 ) Pkt. 5.9 już przyswoiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rodnes1 Opublikowano 4 Października 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2024 Witajcie forumowicze .Koniecznie potrzebuję schematu połączeń nawigacji [ radio poliftowe z USB +wyświetlacz tomtom liwe ] .Przeszukałem prawie całe forum i nie znalazłem odpowiedniego schematu do tej kombinacji . Gdyby ktoś mógł mi taki schemat udostępnić, byłbym bardzo wdzięczny. z poważaniem rodnes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi