MRbociek Opublikowano 3 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2024 (edytowane) Witam! Chciałbym sobie zdjąć zderzak w MEGANE III Hatchback bez żadnych uszkodzeń. Mam problem żeby zdjąć zderzak z zatrzasków. W instrukcji jest strzałka żeby pociągnąć i nic więcej.... Po odkręceniu śrubki pod nadkolem jeden zatrzask się rozpiął a reszta siedzi mocno. Szpara między zderzakiem a błotnikiem jest tak mała że nic tam nie włożę. Jest na to jakiś patent? Edytowane 3 Maja 2024 przez MRbociek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 4 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2024 Zdejmowałem w Scenicu III i było tak jak piszesz. Skoro zeszło z jednej strony to i z drugiej musi. Chyba że ktoś zastosował jakiś patent typu wkręt lub klej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRbociek Opublikowano 5 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 nie zeszło z jednej strony tylko jeden zaczep z kilku. To jakoś udało ci się zdemontować bez szkód ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 5 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2024 Faktycznie, źle cię zrozumiałem że z jednej strony zdjąłeś. Nie pamiętam już czy pod lampą nie ma śrubki? Pamiętam że lampy zdejmowałem do zdjęcia zderzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin_r Opublikowano 5 Stycznia 2025 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2025 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi