wiewiUr Opublikowano 9 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2008 Mam problem z brakiem zasilania radia, termometru i spryskiwaczy w Megane Coupe 1.4 16v 2000r. Bezpieczniki sprawdzone (działają), cała reszta elektryki działa normalnie(podświetlanie zegarów,światła,szyby itp). Akumulator był wymieniany miesiąc temu. Awaria nastąpiła nagle- podczas jazdy radio przestało grać. Do tej pory wszystko działało bez zarzutu. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielaczek Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Mam to samo,u mnie przestało działać radio i zegar pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smeg Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Sprawdzić jeszcze raz wewnątrz, bezpiecznik F6- 15A , sam naprawiam str 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielaczek Opublikowano 12 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Rano zobaczę i napiszę co tam zepsułem : ) Jeszcze przy okazji mojej usterki znalazłem dziwny nie podłączony żółty pin w kieszeni na radio i nie daje mi spokoju czemu nie jest podpięty,od czego jest i czy nic się bardziej nie rozdupcy jak będzie dalej dyndał . Rano dam foto. Więc w mojej Madzi bezpiecznik rozwiązał problem. Nie dopatrzyłem numeru ale mam foto. No i jeszcze ta nieszczęsna wtyczka! Może wie ktoś od czego może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeeryy3 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Ta żółta wtyczka u mnie jest od wyświetlacza radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielaczek Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Jeśli mówisz o fabrycznym radiu to już jestem spokojny Odpocznę przez weekend od mojej Madzi bo jeszcze kilka duperelek mam do zrobienia i mam nadzieję że nie będzie mi już sprawiać większych problemów. Dziękuję wam za POMOC Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeeryy3 Opublikowano 14 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Tak mówię o fabrycznym radiu,po podłączeniu na wyświetlaczu po za godziną i temperaturą masz info z radia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielaczek Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 dziękuję wam za pomoc . A to co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 29 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Może wtyczki od podgrzewania foteli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielaczek Opublikowano 30 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Muszę sprawdzić czy to przypadkiem nie jest od foteli bo one ne działały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi