klepi Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Witam, zastanawiam się nad kupnem takiego autka: http://www.keller.gratka.pl/ogl/154.html czy możecie mi powiedziec na co zwrocic uwage? Czy to auto jest warte swojej ceny? Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Kierownica nie wygląda na taką, co ma 150 tys przebiegu. A i sam fakt kierownicy czteroramiennej mnie zastanawia. Sprawdź, dlaczego są pokrowce na siedzeniach. Nie do końca spasowany lewy hohej. Ale to ważne tylko wtedy, kiedy szukasz "bezwypadkowego" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 jesli chodzi o przebieg auta to nigdy nie masz 100% pewnosci czy nie byl cofany... ale ja zawsze patrze na takie elementy jak: Kierownica, drazek zmiany biegow, mieszki od recznego i biegalki, pedaly, fotele (szczegolnie kierowcy) i boczki drzwi - tez kierowcy... te elementy przy przebiegu ~200tys czesto sa poniszczone - kierownica jest miekka, drazek zmiany biegow wytarty, mieszki poprzecierane/popekane, pedaly starte, material na fotelach poprzecierany, boczek lewych drzwi tez czesto wytarty... ale z drugiej strony nigdy nie masz pewnosci czy te elementy nie zostaly wymienione na nowe ;] musisz orientowac sie mniej wiecej wygladaja org. czesci w tych modelach zeby stwierdzic ewentualna wymiane najlepiej pojechac z takim autem do jakiegos mechanika/serwisu i kompletnie go przetrzepac - jesli bedzie sprawny technicznie - bez zadnych watpliwosci to mozna brac, bo wyglada dosc ladnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 prawy błotnik z przodu nie zgrywa się z drzwiami, widać to na 2gim zdjęciu. Kierownica też mi nie pasuje, ale to jest phI więc nie mam pewności :) Jesteś pewien że chcesz 1.4 ? Część użytkowników narzeka że trochę za słaby ten silnik. Plusem jest oczywiście gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Kierownica też mi nie pasuje, ale to jest phI więc nie mam pewności :) tak wyglada moj srodek z udokumentowanym przebiegiem 150tys - dla porownania - widac ze w tym autku co chcesz kupic kierka, biegalka i mieszek jest zdecydowanie bardziej wytarty, nie wspominajac o pokrowcach, zajrzyj co jest pod nimi... i czemu 98r nie ma poduszki pasazera... nie byly jeszcze w standardzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 i czemu 98r nie ma poduszki pasazera... nie byly jeszcze w standardzie? niestety nie, rodzice mieli MI phI Classic w wresji RT i nie miała. tylko kierowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepi Opublikowano 11 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Dziekuje za podpowiedzi, podjade sobie obejrzec to autko.Mam nadzieje ze nie wtopie tak jak z poprzednim.... Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 RT to na pewno nie jest, bo ma tapicerkę od wersji RL (przynajmniej boczki), poza tym nie ma obrotomierza (a tylko RL nie miało). Ktoś polakierował zderzaki oraz lusterka. W wersji RL kierownica była dwuramienna. Widać, że ten egzemplarz jest po przejściach. Nie ma ucha do holowania z przodu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 No i ta cena. A ja się zastanawiałem czy rozsądną ceną za mojego będzie 9500 zł :-P szukaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akkon Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 jesli chodzi o przebieg auta to nigdy nie masz 100% pewnosci czy nie byl cofany 10-letni samochód przerobiony na gaz i tylko 150 tys. przebiegu? Moim zdaniem był cofany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vir00z Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 10-letni samochód przerobiony na gaz i tylko 150 tys. przebiegu? moja renowka ma 12 lat... 1996r i przebieg faktyczny 150tys. udokumentowany w dojczu do 120tys. w kraju od poczatku 2005r, jezdzila jakies 2 lata pozneij po wypadku prawie rok stala i odzyla w moim posiadaniu (drugi wlasciciel w PL) stan licznika na dzien dzisiejszy 149825 :) no ale koniec juz tego ofa, koledze poradzilismy, moral koncowy: jedz ogladnij, sprawdz co masz sprawdzic, jak masz mozliwosc zawiez do mechanika i napewno targuj cene :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Dodam jeszcze, że za jakimś zdarzeniem przemawia większa szpara na łączeniu lewego błotnika z pasem przednim, z prawej praktycznie jej nie ma. Kierownicę mam identyczną w swoim szczeniaku (marzec 99'), ale znacznie bardzie wytartą przy przebiegu ponad 140 kkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi