Akkon Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 BUDZIKKK, też mi się właśnie tak wydawało. Czy to więc możliwe, że podczas pierwszej rejestracji ktoś się pomylił? I czy powinno się to skorygować? Wychodzi na to, że w oficjalnym dokumencie zaniżyli mi moc silnika :) nie dużo, co prawda, ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leman Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 U mnie też się solidnie pomylili, przy silniku 1.6 16v wpisali mi 66kW :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekf Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 ynoradzki.pl/scenic2.html"]SCENIC II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 Idąc za ciosem :) ynoradzki.pl/megane2.html"]MEGANE II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldekf Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 To jeszcze: ynoradzki.pl/scenic.html"]SCENIC I i ynoradzki.pl/megane.html"]MEGANE I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akkon Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 WG tego katalogu nie widzę tutaj żadnego motoru z 75kW. Też tak myślałem, ale przed chwilą wpadło mi coś takiego przed oczy ynoradzki.pl/megane.html"]>>KLIK<<. To link z jednego z dzisiejszych wątków na forum, a tam jak byk 75kW (105KM) :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 11 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2008 To jest Scenic I phII i Megane I ph II Szkoda, że nie ma do ph I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 może to może : ( z tego co wiem to są wszystkie typy silników występujących w danych latach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akkon Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Znajomy sprawdzał w jakimś programie serwisowym i jest tam wersja 1.9cm3 i 75kW. Widać to również na zestawieniach, które wkleił sergiu83 - 1870ccm, 102KM (czyli 75kW). Teraz mam już jasność. Dziękuję wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macv6 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Dzisiaj widziałem Megankę (I phI) która miała na listwie bocznej napisane "RTE" - pierwsze słysze o takiej wersji, co to za wersja? Z tego co po aucie widziałem to dośc biedna, nawet bardzo, chyba, że listwy od innego modelu były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagu Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 co to za wersja? Bogata w elektrykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 ewentualnie "tjuning", czyli [ciach]zrot i kupienie napisu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeedek Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Witam mam Megane 1.6 v8 90KM RT z 1996roku i sie zastanawiam czy nie mam ABS-u czy jej poprostu popsuty. Związku z tym mam pytanie jak poznać to np bo dodatku w silniku czy coś? Kontrolka ABSu niestety mi się nie pali po przekręceniu silnika więc pewnie lipa ale chciałbym mieć 100% pewność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 poczytaj tu: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=1291&...ght=czy+mam+abs zamieściłem tam zdjęcie. Jak znajdziesz przewody hamulcowe które dochodzą w pokazany punkt to znaczy że masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorbi Opublikowano 9 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2009 Witam, na wstepie przepraszam za odgrzebywanie starego wątku już na początku mojej przygody z tym forum. Niedawno kupiłem Scenica I PhII, krajowy, z 2002 roku, w wersji Alize 1.6 16V. Moje pytanie dotyczy wyglądu tego auta... Jest w ciemnozielonym kolorze, wydaje mi się że rzadko spotykanym, ale najciekawsze jest to, że listwy boczne i inne elementy plastikowe na karoserii nie są czarne, nie są zielone jak lakier tylko takie "zazielenione", jakby ktoś czarne listwy "przybrudził" sprayem, albo jakimś woskiem do karoserii Czy wychodziły takie wersje, czy faktycznie ktoś zapaskudził te elementy? Nie widziałem takiego drugiego egzemplarza, w internecie też nie mogę znaleźć informacji... Będę wdzięczny za uświadomienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi