Janusztramwaj Opublikowano 9 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Witam, przychodzę z nie jasną sprawą, czy ktokolwiek widział, ktokolwiek wie czy takie felgi występowały (może nie koniecznie w Polsce ale gdzieś za granicą np: RU, UA) w wersji 16", ponieważ do tej pory spotykałem tylko 17", a mam możliwość zakupu takich lecz w teorii według sprzedającego 16" lecz jeszcze nie mam potwierdzenia w zdj z felgi, jedynie to koło z założoną opona 205/55 r16. Ps. przypadek o którym pisze nie jest na zdj. ZDJĘCIE Z INTERNETU DLA PRZYKŁADU PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobli73 Opublikowano 10 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2024 (edytowane) Felgi w tym rozmiarze to standard w Scenic II. To 17tki są opcjonalne. Edytowane 10 Lipca 2024 przez wobli73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi