LastSoul93 Opublikowano 8 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2025 LINK Niestety nie mam możliwości obejrzeć w najbliższym tygodniu. Może ktoś z was oglądal albo wypowie się czy warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 8 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2025 Mam dokładnie taką samą wersję wyposażenia. Obecność kamery i czujników parkowania na pewno będą cieszyć, nawet pomimo bardzo dobrego promienia skrętu kół. Względem mojego 1.3, ten diesel ma zbliżone osiągi także da się jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 30 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2025 Takie pytanko jeszcze czy w Megane 4 1.5 dci byly jakies inne silniki niz K9K ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwagier24a Opublikowano 30 Marca 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2025 Przed H5H były H4M, H4Dt, i 1.6 TCE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LastSoul93 Opublikowano 30 Marca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2025 Bardziej chodzi mi o to czy w kazdym modelu w MEgane 4 1.5 dCi to K9k 656 czy byly rozne modele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi