Planer Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 witam mam problem. przy uruchomieniu silnika włącza mi się tylna wycieraczka dwa ruchy i koniec nie wiem czy tak ma być podczas rozruchu czy to jest jakaś usterka. Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 a nie odpalasz na wstecznym?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 ...no wlasnie z wlaczonymi na automat wycieraczkami???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planer Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 odpalam na luzie i wycieraczki ma m wyłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 A który rocznik i od kiedy tak się dzieje?? Od nowości?? Jak na razie nie mam pomysłu. Bardziej podejrzewałbym błąd jakiś w kompie w manetce. Albo niech ktoś stanie za autem i niech zobaczy czy podczas odpalania nie zapalają się wsteczne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planer Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Rocznik 2003 kupiłem tydzień temu ale nie pamiętam czy to jest przy każdym uruchomieniu, jutro sprawdzę i odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 7 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Przyuważ to dokładnie. Jak by co to mamy takiego speca od kompów na Balickiej 93 co prawdopodobnie sobie z tym poradzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Planer Opublikowano 7 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2007 Dzięki Hadson za poradę sprawdzę i jutro Ci odpowiem [ Dodano: 2007-03-08, 17:51 ] ...no wlasnie z wlaczonymi na automat wycieraczkami???? tak właśnie było miałem włączone wycieraczki na automat z czujnikiem deszczu. Teraz wyłączyłem i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 No a to taki problem jak sie wlacza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadson Opublikowano 8 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2007 Dla mnie to zaleta tego auta, niedostępna w żadnym Niemieckim Arschloochowozie, że jak cofam i jest syf na szybie to auto samo myśli że jednak będę patrzeć się przez tylną szybę i wypadałoby ją wytrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi