Czylok Opublikowano 25 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2025 Witam chciałbym w swojej megance 1.4 tce zrobić jakiś lepszy tuning mam na razie wgrana sama mapę jednak wiem że nie jest to profesjonalnie zrobiona mapa bo była robiona bez hamowni i tylko grany nowy program i są tylko przypuszczenia że udało się zrobić o 30 koni więcej więc mam pytanie chciałbym raczej najpoważniej pójść w to dalej i co mogę zrobić takiego by osiągnąć jeszcze lepsze osiągi na forum nie mogłem znałeś tematu z tym silnikiem REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.6 - Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 25 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2025 2 godziny temu, Czylok napisał(a): na forum nie mogłem znałeś tematu z tym silnikiem Wpisz w google " 1.4 TCe chiptuning " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czylok Opublikowano 25 Lutego 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2025 Właśnie nie mogę znaleść informacji co muszę wymienić by uzyskać na przykład stage 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 25 Lutego 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2025 No wiesz, masz stage 1 co oznacza mapę przygotowana przez jedną z kilku firm w Europie, nie ma ich wiele, która wykorzystuje rezerwy seryjnego osprzętu silnika i z założenia ma być "bezpieczna". Jeśli chcesz więcej, to zgłaszasz się do firmy tuningowej z którą uzgadniasz jakie masz marzenia i co trzeba poprawić aby ten cel osiągnąć. To jest tzw gmeranie w bombie, ten silnik w serii ma swoje problemy a ty usilnie chcesz mu w tym pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi