nightrunner Opublikowano 22 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2025 Witam wszystkich. Jak w tytule, czy ktoś może mi podać na ile Nm dokręcać wałki rozrządu ? Zbieram się do wymiany hydropopychaczy, co wymaga zdjęcia wałków ... Może ktoś ma jakąś serwisówkę, która by mi pomogła przygotować się do tej roboty ? Albo jakieś porady, żeby mnie nic nie zaskoczyło po drodze, bo jeszcze nigdy nie dobierałem się do góry głowicy w tym silniku (to że trzeba rozpiąć rozrząd i dać nowy pasek to wiem, uszczelniacze wałków też przy okazji wymienię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 22 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2025 Jeśli nie przeszkadza Ci, że jest po angielsku, to w dziale z plikami masz anglojęzyczną serwisówkę do Fluence. Link: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightrunner Opublikowano 22 Maja 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2025 Super. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi