Bugi14 Opublikowano 22 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 Witajcie. Czy miał ktoś taki problem że przy jeździe z odpalona klimatyzacja na postoju czuć taki dziwny rezonans i wibracje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 22 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2025 Co zostało zrobione w temacie ???? ; 1.4 tCe szarpanie podczas jazdy ze stałą prędkością + szarpanie na zimnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi14 Opublikowano 23 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2025 (edytowane) Dowiedziałem się że ten typ tak ma i tyle. Wymieniłem świece i przeczyściłem przepustnicę i nie pomogło. Teraz jest ciepło więc silnik szybko się zagrzeje i ten problem jest mało odczuwalny. Właśnie bardziej dręczy mnie problem z tymi wibracjami. Edytowane 23 Czerwca 2025 przez Bugi14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Indzynier Opublikowano 24 Czerwca 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 może ci sie wentylator po prostu załącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bugi14 Opublikowano 24 Czerwca 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2025 No tak. Ale przez to obciążenie klima wentylator jazda jest nie komfortowa. Myślę czy to może nie łożysko wentylatora padło i jest wyrobiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi