pritchard Opublikowano 22 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2025 Swojego czasu wymieniłem radio z wersji arkamys na radio z USB. Podłączone przez przejściówkę od @cinas. Mam wyświetlacz AFFA3. Wszystko działało bez zarzutu, ale w pewnym momencie przestało działać poziome przełączanie opcji w trakcie słuchania radia. Dotychczas odbywało się to przy pomocy tylnych przycisków na manetce przy kierownicy (zdjęcie). Manetka jest sprawna, bo jak podłączyłem z powrotem radio arkamys, to poziome poruszanie się po opcjach radia działa (film), a na modeli z USB już nie. Dodam, że podłączałem inne radia z USB i w każdym też to nie działało. Bardzo proszę o pomoc i sugestie, bo już nie wiem gdzie szukać rozwiązania tego problemu. Video_2025_10_22_13_41_17_kompres.mp4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 23 Października 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2025 (edytowane) Odłącz zasilanie od wyświetlacza na chwilę Edytowane 23 Października 2025 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pritchard Opublikowano 23 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2025 @cinas Dzięki za sugestię. Jutro to zrobię i dam znać czy coś pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pritchard Opublikowano 25 Października 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2025 @cinasSprawdziłem, odpiąłem zasilanie od wyświetlacza i niestety nic to nie pomogło :( Coś więcej mogę zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi