tjs82 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2025 Witam mam problem z radiem w Megane grandtoure 3 jak jest pilot w stacyjce to radio zagra sekundę i się wyłącza i nie gra do następnego włożenia pilota lecz spróbowałem zrobić tak jak kolega radził włączyć radio przed włożeniem pilota i wtedy radyjko gra tylko że działa 1 głośnik tylko kierowcy pozostałe brak dźwięków nawet buczenia w ustawieniach też się bawiłem ale balance też nic nie zmienia i teraz moje pyt co zrobić coś piszą żeby sprawdzić bezpieczniki ale jak radio działa to chyba nie jest problem z bezpiecznikiem rozbierać te 3 drzwi co nie działają czy zacząć od radia a może jest ktoś kto coś takiego umie zdiagnozować mojenamiary to 62-310 tel 888761373 Dodam jeszcze że to renault Megane grandtour 3 2014r 1.5 diesel a radio to co na zdjeciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 8 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2025 Miałem podobnie jeszcze na gwarancji. Wymieniono mi popsuty głośnik. Powiedziano mi że tak się dzieje bo radio zabezpiecza się przed spaleniem końcówki mocy i wyłącza sprawny głośnik. Wymień niesprawne głośniki i powinno wszystko wrócić do normy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi