panvboberekg Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Witam. Mam problem ze swoją meganką, podłączając pod komputer nie pokazuje żadnych błędów, sprawdzając logi zauważyłem że nie ma doładowania turbiny, podczas gazowania na postoju ciśnienie wacha się między 860-950 mbar, podczas jazdy przy 3,5tyś obrotach dopiero dochodzi na 1100 mbar po czym zaraz spada do tych 950. Auto jest bardzo mułowate. Co może być przyczyną takiego problemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carsik Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Albo sterowanie turbosprężarki albo nieszczelność w dolocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panvboberekg Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 8 godzin temu, carsik napisał(a): REGULAMIN Forum się kłania pkt 5.9 - Prezes Jak mogę sprawdzić te dwie rzeczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi