Globiii Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Witam mam dziwny problem z moją Reni wczoraj normalnie odpaliłem i wracałem do domu i co jakiś czas wyświetlał mi się komunikat o braku ładowania. Kiedy go zgasiłem pod domem nie szło go odpalić ale myślę to normalne nie ma ładowania akumulatora się rozładował. Podłączyłem go na 6h do ładowania wsadziłem do auta i nic kontrolki się zaświeciły wszystkie ale rozrusznika nie słyszę. Następnie próbowałem go w 3 osoby na pycha odpalić ale nic z tego nie słychać było nawet jakieś próby zazębienia tylko ustał co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 41 minut temu, Globiii napisał(a): Następnie próbowałem go w 3 osoby na pycha odpalić ale nic z tego nie słychać było nawet jakieś próby zazębienia tylko ustał co może być przyczyną? To sprzęglo też przestało działać? Zapłon był włączony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Globiii Opublikowano 59 minut temu Autor Udostępnij Opublikowano 59 minut temu Zapłon włączony sprzęgło normalnie działało jutro biorę się za grzebanie w kablach i może tam znajdę jakieś rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi