Motofan46 Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Ile kabelków w tej wiązce odpowiada za otwieranie zamka? Kilka lat temu miałem problem z tą wiązką i wymieniłem dwa kabelki na grubsze i działało kilka lat. Teraz znów problem powrócił w zależności od położenia wiązki raz otwiera raz nie. Wątpię aby to te moje grubsze wlutowane przeze mnie się przełamały i były przyczyną. Oryginalne kabelki są cieniutkie i wszystkie czarne aby było trudniej zlokalizować wadliwy. Wiązka była zawinięta w taśmę izolacyjną parcianą i nałożony peszel, mechanicznie wydaje się dobrze zabezpieczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabrze Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Tych tematów jest dużo. Zamek ma 4 piny. Dwa sygnalizacyjne i dwa napędu silnikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi