Wredna_Ryba Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Witam, Chciałem się dowiedzieć czym się różnią lampy angielskie od zwykłych. A może są takie same? Muszę zakupić prawy reflektor do Megane I a w aukcjach często zaznaczają, że lampa jest angielska i zastanawiam się czy takie się nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 nie nadają się będzie sz miał problem z poprawnym ustawieniem na stacji diagnostycznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna_Ryba Opublikowano 23 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 Dzięki za błyskawiczną i konkretną odpowiedź! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 a ja dodam że nawet jak założysz to szybko je zdejmiesz bo będą Ci mrugać z naprzeciwka bo najzwyczajniej w świecie będziesz oślepiał. A jak pan policjant za to zatrzyma to dowodzik będzie do odbioru po zmianie lamp Jak chcesz kupić przez allegro to tylko po numerze starej lampy (powinien być na naklejce na lampie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 23 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 To proste. Lampy EU dają światło w kształcie _/ _/. Widać to ustawiając auto przed jakąś ścianą. Lampy GB dają _ _ czyli odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wredna_Ryba Opublikowano 24 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 I to jest logiczne:) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Sorki za odkop, ale nie będę specjalnie zakładał nowego tematu. Moje pytanie dotyczy halogenu przeciwmgielnego do MI Ph2, też są jakieś różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyzio Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Napewno tak :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 halogeny świecą symetrycznie, możesz brać od anglika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas.s Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Dzięki za oświecenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p-opala Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Mam pytanie dotyczące obudowy przedniej lampy w scenicu z 97r. W swojej lampie mam pourywane uchwyty i zastanawiałem się czy była by mozliwośc przełozenia mojego klosza do obudowy po angieskiej lampie, czy wszystko by pasowało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 plastikowa obudowa tak, bo angielska lampa różni się szkłem (odblaskiem chyba nie). Oczywiście mówimy o lampie z 97 roku. Nie wiem czy warto się bawić w tego typu przekładki, bo jest to szczelnie sklejone, jak wkradnie się nieszczelność przy składaniu, to lampa będzie parować. Nie wiem czy w Renówce tak jest, ale w Oplu można dokupić uchwyty naprawcze do lamp (pomysłowo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malykubek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2008 A jak jest z ksenonem? Jest takie coś jak GB a EU? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba. Opublikowano 24 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2008 jest, z GB xenony nie pasuja... mozesz kupic i przelozyc same soczewki z UE i bedzie ok .... tylko oznaczenie na lampie bedzie z anglika. jak chcesz to mam taka jedna soczewke z xenonu megne II ph I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BILU32 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2010 Koledzy czy na lampie są te oznaczenia GB lub EU jeśli tak to gdzie ich szukać właśnie zakupiłem taką lampę do megane 1ph2 lampa dwu komorowa i zastanawiam się czy gość nie zrobił mnie w balona zapewniał, że nie jest od anglika. Na lampie znalazłem tylko taką naklejkę jak na zdjęciu. To ta lampa http://allegro.pl/item875047100_renault_me...ampa_valeo.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi