wow2000 Opublikowano 28 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2008 Bardzo dziekuje za podpowiedzi. Jeśli chodzi o kontrolke to pojade jeszcze raz na kompa. A czy możecie mi podpowiedzieć co zrobić z tym tylnym kołem?? Da się to jakoś naprawić?? P.S. można gdzieś dostać tego Clipa i samemu zdiagnozować?? Lub jakiś podobny program?? Z góry dzieki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek150 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 proszę o pomoc-posiadam scenica 1,9 dti po przekroczeniu 25000 obrotów zapala się lampka świec żarowych,traci moc.gdy obroty zmaleją lampka gaśnie obroty wzrastają proszę o pomoc! samochód pilnie mi potrzebny do przewozu mamy do szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 jarek150 prawdopodobnie masz zanieczyszczony zawór EGR lub uszkodzony przepływomierz. Uszkodzenia te wyjdą po podpięciu pod komputer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi