P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Prawdopodobnie drukarka jest podpięta na stałe do komputera stacjonarnego. :) drukarka stoi na szafie, jak jest potrzebna to się ją zdejmuje i stawia gdzie trzeba i podłącza. Poza tym wiem jak to skonfigurować :), Mając w domu 4 laptopy i jednego PC który zwykle okupowany jest przez syna, a jak go nie ma to stoi wyłączony, za dużo zachodu. Szybciej zdejmę drukarkę i postawię tam gdzie chce, zresztą nie mam nawet miejsca gdzie mogła by stać na stałe, chyba że na szafie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Przemo a drukarki brothera ? Urządzenie 3w1 kupisz za nie całe 400zł http://www.ceneo.pl/8652742#tab=spec (chyba ze tylko laserówka cię interesuje to wycofuje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 pasek a Ty czytasz coś więcej poza ostatnim postem, przykładowo co trochę wcześniej już napisano?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasek Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Z kontekstu wypowiedzi Przemo wywnioskowałem ze szuka drukarki na WIFI więc zaproponowałem taką. Faktycznie przeczytałem tylko jeden jego ostatni post :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ja na razie nie mam zamiaru nic kupować, ta co mam w zupełności mi wystarcza poza tym, że nie ma sieci. Jak bym teraz kupował to po wybraniu modelu sprawdziłbym ile kosztują tusze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio76 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jak bym teraz kupował to po wybraniu modelu sprawdziłbym ile kosztują tusze? Tak też dziś robiłem, mam na sąsiednim osiedlu kolesia który napełnia od reki no i ma też wymienne. Tak się już raz zrobiłem na epsonie, drukarka zajefajna i cenowo też pasowała ale jak się tusze pokończyły to był ból przy zakupie nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi