raos Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Czy montował ktoś radio w rozmiarze 2xDIN w megance II phI - proszę ewentualnie o zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Choina Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Ramka firmy CarAudioSystem. Zadzwoń do nich może ci zrobią taką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Jak wygląda po wyłączeniu? No i do czego jest ten przycisk obok startera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfadratowy Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 to dioda, czerwona z tego co widze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adi00 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Tez bylem zainteresowany montazem radia 2 dinowego. Zakonczylo sie montazem radia 1 dinowego z wysuwanym ekranem( super sprawa) > jesli chcesz 2 dinowe radio wsadzic koszt przerobki ok 200zł + ramka ok 150zł. Troszeczke szlifowania i ciecia ale do zalatwienia. Dodatkowo jesli bedziesz chcial wrocic do wersji z radiem 1 dinowym bedziesz musial kupic drugi panel koszt ok 100zł. Ja uznalem ze koszty zbyt duze i mam zamontowanego kenwooda w schowku pod fabrycznym radiem. Efekt rewelacja po wysunieciu 7 calowego monitora nie zakrywa mi reg nawiewu. Nidlugo zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi